over Woodymas

Woodymas is geboren in El Salvador. Vandaar de naam Wood Y Mas, Hout en Meer.

Woodymas is door Gijs van Kammen gestart vanuit zijn passie voor het werken met hout. Vakmanschap waarbij de focus ligt op precisie en maatwerk is op zijn lijf geschreven en zijn grote passie. Dit brengt hij over op iedereen waar hij mee werkt.

Door de jaren heen is Woodymas steeds verder geprofessionaliseerd en kunnen we nu ook schaalbaar grote projecten bedienen waarbij meerdere filialen van interieur ontwerpen moeten worden voorzien.

Woodymas heeft als specialisatie duurzame en hoge kwaliteits Interieur projecten.

Wij voelen ons super voldaan en trots als wij ergens een interieur object mogen plaatsen wat nog menig jaar bewonderd en gebruikt gaat worden.

onze specialisaties

Maatwerk keukens

Is een standaard keuken niet aan jou besteed? Woodymas luistert naar jouw visie en blaast hier leven in. Jouw droom keuken is dichterbij dan je denkt! Bekijk onze projecten.

Maatwerk interieur

Een prachtige balie, display kasten voor in winkels, een dressoir op maat, groot of klein, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel eens gemaakt. Het team van woodymas staat klaar om met enthousiasme jouw droom (winkel) interieur te ontwerpen. Bekijk onze projecten.

Campervan interieur

Op vakantie in een vakantiebus die helemaal naar jouw wens is ingericht. Een droom of gewoon nieuwsgierig? Neem contact met me op en we bespreken jouw wens en je weet meteen hoe haalbaar jouw droom is. Ga naar onze zuster website Woodyvans.

Over gijs

Gijs van Kammen is de oprichter en eigenaar van Woodymas. Zijn passie is het werken met hout en mooie dingen maken. Via zijn andere hobby surfen is dat zelfs overgeslagen op het maken van prachtige maat interieurs voor campervans.

Wil je een interieur stuk dat niemand anders heeft en nog jaren genieten van een mooi ontwerp, duurzame materialen en een fijne energie neem dan zeker contact op!